Ungarsk gullashsuppe 03

Ungarsk gullashsuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt af : Lars

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.bacon eller røget snitte
2 dl.hakket løg
500 g.mellemskært oksekød i små tern (1-1.5 cm)
1 spsk.paprika
0.5 spsk.tomatpure (koncentreret)
1 peberfrugt
0.5 tsk.kommen
0.5 tsk.merian
3 flåede tomater
500 g.kartofler i små tern
2 l.suppe uden urter
 evt.margarine til bruning/svitsning
 
Opskrift:
bacon brunes og heri svitses løgene, når løgene er klare tages de op sammen med baconen, kødet brunes i fedtstoffet sammen med paprika, tilsæt derefter tomatpure flårde tomater som er skåret i stykker, fintstrimlet peber, kommen, merian,løg og bacon samt suppen, det hele koges for svag varme i ca en time. 20-30min før retten er færdig tilsættes kartoflerne og det hele koger til det er godt mørt

Tips:

sammen med kartoflerne kan evt tilsættes lidt gulerødder, selleri og lign. retten serveres evt med lune miniflutes.





karakterer:
Opskriften er vist 26680 gange,
og udskrevet 872 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-31 18:54:39
Simpelthen bare en rigtig god opskrift. Gjorde stor lykke. Og nem at tilberede.

  -   2005-01-01 01:01:01
kanon god suppe