Ungarsk gullashsuppe 03
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt af : Lars Indsendt : Red : |
|
|
bacon brunes og heri svitses løgene, når løgene er klare tages de op sammen med baconen, kødet brunes i fedtstoffet sammen med paprika, tilsæt derefter tomatpure flårde tomater som er skåret i stykker, fintstrimlet peber, kommen, merian,løg og bacon samt suppen, det hele koges for svag varme i ca en time. 20-30min før retten er færdig tilsættes kartoflerne og det hele koger til det er godt mørt
Tips: sammen med kartoflerne kan evt tilsættes lidt gulerødder, selleri og lign. retten serveres evt med lune miniflutes. |
|
Opskriften er vist 26680 gange,
og udskrevet 872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Anette Frandsen - 2014-03-31 18:54:39 Simpelthen bare en rigtig god opskrift. Gjorde stor lykke. Og nem at tilberede. tina - 2005-01-01 01:01:01 kanon god suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne