Italiensk rosinkage
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Oprindelsesland : Italien Indsendt af : hlwa Indsendt : |
|
|
Hæld varmt vand over rosinerne for at bløde dem lidt op.
Hak smørret i en skål sammen med sukker og vaniljesukker.
Rør det lyst og luftigt, tilsæt æggene et ad gangen.
Riv skallen af citronen og pres den, kom skal og saft i dejen.
Sigt mel og bagepulver sammen og bland det i dejen skiftevis med mælken.
Kasér vandet fra rosinerne og drys lidt mel over dem.
Vend derefter rosinerne i dejen.
Hæld dejen i en smurt brødform og bag kagen ved 200 grader i 45-60 minutter.
|
|
Opskriften er vist 12963 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jens Stevns - 2014-07-18 09:44:40 Der er beskrevet 2,5 dl mælk under ingredienser, men ikke i forklaringen. Dette gør, at man skal have den lange bagetid ved de 200 grader. Min kage blev sort på oversiden, men smagte godt. miigh - 2010-11-13 08:43:28 heej dette er en rigtig god kage;) men jeg ville høre om man kunne bruge andet en rosiner eks: nødder eller lign. og så ville jeg høre hvad der måske var en ide at få til eks fløde?? hils3n miigh! lise - 2007-10-11 15:14:56 denne kage er overhovedet ikke færdigbagt efter en time og kan ikke bages i en brødform! Hanne - 2005-01-01 01:01:01 alle tiders friske kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne