Karry-Porrer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Sus Indsendt : Red : |
|
|
Rens porrerne godt og skær dem i ringe.
Svits dem i olie i en gryde, tilsæt karry og rør godt.
Kom creme fraiche/fløde i og lad simre i 10 min.
Smag til med salt og peber.
Tips: Serveres evt. som frokostret til frikadeller eller andet. Kan også anrettes på ristet brød og anvendes som tilbehør til stegt laks sammen med stegte tomater, uhm! |
|
Opskriften er vist 9142 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne