Rug/cremefraice vafler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Cremefraiche, olie, salt og kærnemælk røres sammen i en skål. Mel, rugmel, bagepulver og natron blandes og røres i skålen lidt efter lidt.
Bages i vaffeljern, smurt med olie
|
|
Opskriften er vist 15878 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-03-26 02:17:21 Sjovt at de slet ikke skal være søde. Jeg tilførte fire spiseskefulde sukker, efter at have smagt de salte. Begge dele fungerer fint, til den salte side, men vi skulle bruge nogle søde vafler så med sukkeret blev det til en god balance mellem syrlighed og sødme. Nielsen - 2010-10-30 16:09:21 Jeg brugte speltfuldkornsmel istedet for rug, da jeg ikke havde andet. Kvark istedet for creme fraiche for at spare på fedt og tilsatte 1 spsk sukker. Jeg brugte lidt mere kærnemælk en der står, da jeg synes det var for tykt og så piskede jeg æggehviderne og vendte dem i den færdigblandede dej, så den blev lidt mere luftig. Resultatet blev udmærket Hansen - 2005-01-01 01:01:01 gode med forskellige marmelader, sirup eller nutella på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne