Fiskepakker til grillen
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : |
|
|
Smørret smeltes, melet tilsættes, og der spædes op med fløden. Kog et par minutter.
Tilsæt hakkede, kogte blåmuslinger samt kogte aspargessnitter, og smag blandingen til med salt, peber og sherry.
Fiskefileterne tørres let og krydres med salt og peber. Lav en "fiskesandwich": to fileter omkring muslingestuvning, og pak godt ind i smurt stanniol.
Grilles ca. 15 min. på hver side, og servér pakkerne med salat, brød og nye kartofler.
|
|
Opskriften er vist 23640 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer G - 2007-07-06 19:17:59 et var rigtig rigtig godt. Da jeg ikke så vild med muslinger, erstattede jeg dem med hummerhaler. Perfekt. Skal prøves igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne