Fiskepakker til grillen

Fiskepakker til grillen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
2.5 dl.fløde
100 g.blåmuslinger
100 g.asparges
 salt
 peber
 sherry
600 g.rødtungefilet
 
Opskrift:
Smørret smeltes, melet tilsættes, og der spædes op med fløden. Kog et par minutter. Tilsæt hakkede, kogte blåmuslinger samt kogte aspargessnitter, og smag blandingen til med salt, peber og sherry. Fiskefileterne tørres let og krydres med salt og peber. Lav en "fiskesandwich": to fileter omkring muslingestuvning, og pak godt ind i smurt stanniol. Grilles ca. 15 min. på hver side, og servér pakkerne med salat, brød og nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 23640 gange,
og udskrevet 396 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-06 19:17:59
et var rigtig rigtig godt. Da jeg ikke så vild med muslinger, erstattede jeg dem med hummerhaler. Perfekt. Skal prøves igen.