Rabarberkage med marcipan - Rabarbermazarin
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marcipan og sukker røres sammen, og det bløde smør tilsættes. Æggene tilsættes lidt efter lidt. Melet vendes i og massen fordeles i en passende smurt form.
De rensede og fintsnittede rabarber fordeles over massen og mazarinen bages i 45 min. ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille. Mazarinen kan serveres med rørt is og rabarber kompot som dessert eller med creme fraiche som eftermiddagskage. |
|
Opskriften er vist 16747 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne