Sarah Bernard Glutenfri
Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Julie Indsendt : |
|
|
Fløden og ckololaden smeltes langsomt sammen i en gryde. Stilles koldt og piskes indtil flødeskumskonsistens opnås. Med en ske sættes ønskede mænge chokoladeflødeskum på makronen og overtrækkes med mørk chokolade. Drys med violer.
Tips: Istedet for alm Sarah Bernard, kan man tilsætte lidt mint ekstrat, appelsinskal, kokos ekstrat, eller div. likører ved fløden, for at få anderledes og spændende varianter. |
|
Opskriften er vist 8468 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2009-07-17 21:21:33 Sarah Bernard kagen er "opfundet" af cafe La Glace i anledning af Sarah Bernards besøg i København 1880. Hele byen var på den anden ende af begejstring, beskrevet i flere kilder. Den originale opskrift findes på La Glace's hjemmeside. Stadig en herlig himmerigsmundfuld, men lidt tung med trøffelcreme. en konditor - 2008-06-18 21:30:39 Når vi laver Sarah Bernhard, koger vi fløden op så det lige koger, derefter tilsætter vi chokoladen og røre rundt til det er smeltet (der skal stadig være varme under) - lad det koge op men også kun lige, tag det af og afkøl det- gerne tildækket for at undgå den "skorber" Anette - 2007-12-30 19:27:50 Så vidt jeg ved, er der gluten i "købe" markroner, jeg har ihvertfald ikke fundet nogle uden :-( mads - 2007-12-27 19:13:52 Det er vigtigt at fløden og chokoladen småsimrer en smule efter chokoladen er opløst. Dette forhindrer at blandingen skiller under nedkølingen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne