Sarah Bernard Glutenfri

Sarah Bernard Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Julie

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.mørk kogechokolade
1 posemarkroner
4 dl.fløde
 
 Overtræk:
 Chokolade
 
Opskrift:
Fløden og ckololaden smeltes langsomt sammen i en gryde. Stilles koldt og piskes indtil flødeskumskonsistens opnås. Med en ske sættes ønskede mænge chokoladeflødeskum på makronen og overtrækkes med mørk chokolade. Drys med violer.

Tips:

Istedet for alm Sarah Bernard, kan man tilsætte lidt mint ekstrat, appelsinskal, kokos ekstrat, eller div. likører ved fløden, for at få anderledes og spændende varianter.





karakterer:
Opskriften er vist 8468 gange,
og udskrevet 303 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-17 21:21:33
Sarah Bernard kagen er "opfundet" af cafe La Glace i anledning af Sarah Bernards besøg i København 1880. Hele byen var på den anden ende af begejstring, beskrevet i flere kilder. Den originale opskrift findes på La Glace's hjemmeside. Stadig en herlig himmerigsmundfuld, men lidt tung med trøffelcreme.

  -   2008-06-18 21:30:39
Når vi laver Sarah Bernhard, koger vi fløden op så det lige koger, derefter tilsætter vi chokoladen og røre rundt til det er smeltet (der skal stadig være varme under) - lad det koge op men også kun lige, tag det af og afkøl det- gerne tildækket for at undgå den "skorber"

  -   2007-12-30 19:27:50
Så vidt jeg ved, er der gluten i "købe" markroner, jeg har ihvertfald ikke fundet nogle uden :-(

  -   2007-12-27 19:13:52
Det er vigtigt at fløden og chokoladen småsimrer en smule efter chokoladen er opløst. Dette forhindrer at blandingen skiller under nedkølingen.