Glutenfri mørdej

Glutenfri mørdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Julie

Indsendt :     

Ingredienser:
125-150 g.Finax mel
100 g.smør
50 g.flormelis
1 æggeblomme
1 tsk.bagepulver
1 knsp.salt
 
Opskrift:
Hak smørret fint i melet, tilsæt flormelis, bagepulver, salt og tilsidst tilsættes æggeblommen. Det hele æltes, dejen stilles på køl, hvis den er blevet for blød. Bages evt i portionstr. eller som en hel tærtebund. Bages ved 200 grader indtil gylden farve opnås.





karakterer:
Opskriften er vist 27341 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-22 19:57:50
Hvilken Finax mel skal bruges? Der er mange forskellige fra Finax, men der er vel gluten i deres hvedemel...