Glutenfri mørdej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Julie Indsendt : |
|
|
Hak smørret fint i melet, tilsæt flormelis, bagepulver, salt og tilsidst tilsættes æggeblommen. Det hele æltes, dejen stilles på køl, hvis den er blevet for blød. Bages evt i portionstr. eller som en hel tærtebund. Bages ved 200 grader indtil gylden farve opnås.
|
|
Opskriften er vist 27341 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2017-06-22 19:57:50 Hvilken Finax mel skal bruges? Der er mange forskellige fra Finax, men der er vel gluten i deres hvedemel... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne