Laks på krydret spinat med ostesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Thorsted Indsendt : Red : |
|
|
Svits de knuste hvidløg i lidt olie og læg spinaten i gryden. Når den er faldet sammen puttes de hakkede basilikumblade i sammen med chili efter behag og det hele røres godt rundt. Gryden tages af varmen og overskydende væske hældes fra. Læg den krydrede spinatblanding i et smurt ovnfast fad og hæld lidt mornaysause over. Placer laksestykkerne oven på og kryder med lidt presset cirton, salt og peberhælde den sidste mornaysauce over laksestykkerne og sæt i oven i ca 15 minutter med omkring 180 grader. Efter de 15 minutter tændes ovnens grill og der holdes nøje øje med retten. Den skal ud lige så snart den begynder at blive lysebrun på overfladen. Tag forsigtigt laksen og den spinatblanding den ligger ovenpå op af fadet og anret det på en tallerken. Pynt med et par basilikumblade, en tynd citronskive og en skefuld sort kaviar. Kan serveres med et stykke ristet ciabattabrød gnedet med et ½ fed hvidløg
|
|
Opskriften er vist 27227 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne