Pasta med feta og kylling

Pasta med feta og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ditte

Indsendt :     

Ingredienser:
1 pakkekyllingfiletter (kan undlades)
0.5 pakkepasta (ikke spaghetti)
2-3 store tomater
1 agurk
1 glaskrydder-feta i olie
 Salt
 peber
 
 (peberfrugt kan tilsættes)
 
Opskrift:
Fedt fjernes fra kyllingen og fileten skæres i 2 * 2 cm terninger ca. Derefter steges det på panden og salt og peber tilsættes. Når færdigstegt skal det køle helt af.

Tomat og agurk skæres i tern og puttes i en skål. Pastaen koges som anvist på pakken og skylles derefter under koldt vand. Når pastaen er helt kold hældes det i skålen og det vendes.

Kyllingen tilsættes og det vendes. Derefter hældes krydder-fetaen og olie over og det vendes igen.

Tips:

Tilbehør: flüte





karakterer:
Opskriften er vist 12864 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv med græskarkerner