Pasta med feta og kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ditte Indsendt : |
|
|
Fedt fjernes fra kyllingen og fileten skæres i 2 * 2 cm terninger ca. Derefter steges det på panden og salt og peber tilsættes. Når færdigstegt skal det køle helt af.
Tomat og agurk skæres i tern og puttes i en skål. Pastaen koges som anvist på pakken og skylles derefter under koldt vand. Når pastaen er helt kold hældes det i skålen og det vendes. Kyllingen tilsættes og det vendes. Derefter hældes krydder-fetaen og olie over og det vendes igen. Tips: Tilbehør: flüte |
|
Opskriften er vist 12864 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer sabrina - 2005-01-01 01:01:01 prøv med græskarkerner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne