Orientalsk kylling

Orientalsk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : shaggy1980

Indsendt :     

Ingredienser:
2 kyllingebrystfileter
1 spsk.koncentreret tomatpuré
1 løg
1 rød peberfrugt
1 hønse bouillonterning
1 tsk.hvid balsamico
1 knsp.timian
1 tsk.karry
 vand
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
skyl peberfrugterne, del dem på langs og fjern indmaden. Skær dem i tynde strimler. Pil løget, og del det i kvarte både. Svits peberfrugt og løg på panden, og steg kyllingefileterne kort på begge sider mellem løg og peberfrugterne. Tag kyllingfileterne samt grønsagerne op, og stil dem til side. Kom tomatpuré og karry i panden, og svits det kort. Tilsæt melet og rør det godt sammen. Kom vand i til saucen har den rette konsistens (den må ikke være for tynd) Tilsæt balsamico, hønsebouillon, salt, peber og timian. Læg grønsagerne og kyllingen tilbage i saucen. og kog dem i saucen til de er møre ved svag varme, husk at vende dem.

Tips:

Server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 14939 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en ret der smager godt som er en lille smule stærk en rigtig score middag.