Orientalsk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : shaggy1980 Indsendt : |
|
|
skyl peberfrugterne, del dem på langs og fjern indmaden. Skær dem i tynde strimler. Pil løget, og del det i kvarte både.
Svits peberfrugt og løg på panden, og steg kyllingefileterne kort på begge sider mellem løg og peberfrugterne. Tag kyllingfileterne samt grønsagerne op, og stil dem til side.
Kom tomatpuré og karry i panden, og svits det kort. Tilsæt melet og rør det godt sammen. Kom vand i til saucen har den rette konsistens (den må ikke være for tynd) Tilsæt balsamico, hønsebouillon, salt, peber og timian. Læg grønsagerne og kyllingen tilbage i saucen. og kog dem i saucen til de er møre ved svag varme, husk at vende dem.
Tips: Server med ris. |
|
Opskriften er vist 14940 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer sanne - 2005-01-01 01:01:01 Det er en ret der smager godt som er en lille smule stærk en rigtig score middag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne