Kinesisk risret 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : sanne Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes i smør tilsat karry. Champignoner og de hele løg tilsættes sammen med vand og tomatpure. Når kødet er mørt, tilsættes ærter og cocktailpølser. løse ris serveres til.
Tips: cocktailpølser revner let, og de må derfor ikke koge med for længe. karry tilsættes det brune smør før kødet brunes, så trænger karrysmagen bedre igennem. |
|
Opskriften er vist 37755 gange,
og udskrevet 861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (51 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-29 22:46:28 ja jeg kan 80,er retten. Kinesisk ristaffel. Skinkekød og løg brunes i smør med masser af carry. Væske tilsættes og kødet koges mør og jænes evt. Skålene indeholder først og fremmest mangochutny, kokosmel, bananskiver (til at bløde den stærke smag op), rosiner, peanuts, ananasstykker og naturligvis masser af ris. elmo - 2009-04-07 20:58:31 Den rigtige fra 80-erne. Er der nogen som husker alt tilbehøret i de små skåle, jeg husker kokusmel, rosiner, og vistnok annanas og bananskiver, hvordan var det?? elmo - 2009-04-05 17:25:45 Husker den fra 80-erne, men husker ikke helt tilbehør. Det var bla. skåle med kokosmel,rosiner 0g??? anonym - 2009-04-03 16:12:23 det smager mega godt og det er verdens bedste risret hilsen Steffen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne