Kinesisk risret 02

Kinesisk risret 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.skinkekød i tern
1 ds.cocktailpølser
30 g.smør
250 g.champignoner
125 g.små løg
 salt
 karry
1 dl.vand
1 dl.tomatpure
250 g.ærter
 evt.kulør
 
Opskrift:
Kødet brunes i smør tilsat karry. Champignoner og de hele løg tilsættes sammen med vand og tomatpure. Når kødet er mørt, tilsættes ærter og cocktailpølser. løse ris serveres til.

Tips:

cocktailpølser revner let, og de må derfor ikke koge med for længe. karry tilsættes det brune smør før kødet brunes, så trænger karrysmagen bedre igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 37821 gange,
og udskrevet 861 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-29 22:46:28
ja jeg kan 80,er retten. Kinesisk ristaffel. Skinkekød og løg brunes i smør med masser af carry. Væske tilsættes og kødet koges mør og jænes evt. Skålene indeholder først og fremmest mangochutny, kokosmel, bananskiver (til at bløde den stærke smag op), rosiner, peanuts, ananasstykker og naturligvis masser af ris.

  -   2009-04-07 20:58:31
Den rigtige fra 80-erne. Er der nogen som husker alt tilbehøret i de små skåle, jeg husker kokusmel, rosiner, og vistnok annanas og bananskiver, hvordan var det??

  -   2009-04-05 17:25:45
Husker den fra 80-erne, men husker ikke helt tilbehør. Det var bla. skåle med kokosmel,rosiner 0g???

  -   2009-04-03 16:12:23
det smager mega godt og det er verdens bedste risret hilsen Steffen