Kæmperejer i smuk symfoni
Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer Indsendt : |
|
|
Skyl, udkern og flæk peberfrugterne på langs. Læg dem på en rist med skindsiden op, og grill dem ved 250° i ovnen, til der kommer små "blærer" i skindet. Nu kan skindet trækkes af, og peberfrugtkødet skæres herefter i strimler.
Tomaterne skoldes, og skindet trækkes af. Fjern kernerne og skær tomatkødet i strimler. Porren strimles. Rejerne skylles, pilles og tarmen fjernes. Steg kæmperejerne sammen med peberfrugt på en pande, til det blot er varmet igennem. Tages af panden igen. Steg porrestrimlerne, tilsæt hvidløg og tomat, hæld fløden på og lad simre i ca. 5 min. Tilsæt rejer og peberfrugt, og varm godt igennem. Smag til med salt, peber, cayennepeber og citronsaft. Servér den smukke ret med ris. |
|
Opskriften er vist 22691 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-03-25 18:20:22 Love that dish! Have cooked it for years and don't get tired of it. We serve it with pasta though. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne