Æbletapas med chorizo
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Christensen Indsendt : Red : |
|
|
Skær chorizo, løg og æble ud i meget fine små terninger og vend dem i citronsaft.
Hak valnøddekernerne, soltørrede tranebær og purløg groft og vend dem i chorizo-blandingen sammen med salt og peber, eddike og olivenolie. Lige inden servering vendes friskskyllet, tørret rucolasalat med rundt i retten, som serveres med godt brød til. Tips: Salaten kan bruges både som frokost-tapas eller som del af en salatbuffet. |
|
Opskriften er vist 25239 gange,
og udskrevet 1243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer dpl - 2009-11-07 13:37:54 Jeg har lavet den rigtig mange gange nu, og den er altid populær anonym - 2008-12-22 16:42:58 Det smager fantastisk! Jeg serverede det sammen med andre "småretter". Vi drak øl til. Kan også bruges en sommeraften med et glas hvidvin. Absolut en opskrift i kategorien "tophit". Michael - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig lækker ret, jeg har serveret den for 90 sølvbryllup gæster og de var helt vilde med retten, jeg kan kun anbefale den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne