Æbletapas med chorizo

Æbletapas med chorizo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Christensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.skiveskåret chorizo (80 g)
1 rødløg
1 rødt æble
 Lidtcitronsaft
30 g.valnøddekerner
40 g.soltørrede tranebær
1 pottepurløg
 Havsalt
 Friskkværnet sort peber
1 tsk.balsamico-eddike
1 tsk.olivenolie
50 g.rucolasalat
 
Opskrift:
Skær chorizo, løg og æble ud i meget fine små terninger og vend dem i citronsaft.

Hak valnøddekernerne, soltørrede tranebær og purløg groft og vend dem i chorizo-blandingen sammen med salt og peber, eddike og olivenolie.

Lige inden servering vendes friskskyllet, tørret rucolasalat med rundt i retten, som serveres med godt brød til.

Tips:

Salaten kan bruges både som frokost-tapas eller som del af en salatbuffet.





karakterer:
Opskriften er vist 25239 gange,
og udskrevet 1243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-07 13:37:54
Jeg har lavet den rigtig mange gange nu, og den er altid populær

  -   2008-12-22 16:42:58
Det smager fantastisk! Jeg serverede det sammen med andre "småretter". Vi drak øl til. Kan også bruges en sommeraften med et glas hvidvin. Absolut en opskrift i kategorien "tophit".

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en rigtig lækker ret, jeg har serveret den for 90 sølvbryllup gæster og de var helt vilde med retten, jeg kan kun anbefale den.