Svesker i parmasvøb på rucola
Hovedingrediens : Bær - Svesker Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Christensen Indsendt : Red : |
|
|
Skær det synlige fedt fra parmaskinken og del hver skive i to. Pak en sveske ind i hver halvdel og læg dem i et ildfast fad. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min, til parmaskinken er sprød.
Skyl imens rucolasalaten og tør den godt. Fordel den på 4 tallerkener. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og fordel dem ligeledes. Drys lidt salt og peber på og læg de lune, sprøde svesker i svøb på salaten. Tips: Tid: 20 min Kan både bruges som forret, frokostret eller tilbehør til hovedret. Proteinenergi: 23% Fedtenerge: 22% Kulhydrater: 55% 244 kcal pr. person |
|
Opskriften er vist 7978 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne