Moster Tilje kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Signe Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres skummende. Sigt mel og hjortetaksalt omhyggeligt sammen og saml dejen med æggene og den smeltede chokolade. Dejen fordeles i bradepanden, pensles*) og bages i midten af ovnen ved 175º i 40-45 min.
Kan drysses med mandelflager og/eller perlesukker.
*)Vigtigt: Det exceptionelle ved Moster Tilje kagen er netop dens faste overflade, og den opnås kun ved en grundig pensling med sammenpisket æg inden bagningen.
Tips: Kan afslutningsvist tildækkes med et låg af mørk pålægschokolade.
Tips: Moster Tilje kagen får en dejlig sprød overflade. Den er allerbedst fra andendagen og frem og bliver bare bedre og bedre. |
|
Opskriften er vist 3607 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne