Hvidløgs brød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt af : vibse Indsendt : Red : |
|
|
Blancher de adskilte,upillede hvidløg i kogenede vand i 5 minutter,lad dem dryppe af og pil dem.
led dem simer i mælken i 10-15 minutter til de er møre.
Sigt melet sammen med saltet og lav en fordybning i det blend mælk og hvidløj og tilsæt det smeltede smør, rør gæren ud med sukkeret og kom det i lune ( max 30grader) hvidløgsmælk sammen med det piskede æg, hæld det ned i fordybningen i melet. bland det godt sammen og ælt dejen intil den er glat, dejen skal være blød lad den hæve tildækket et lunt sted ca 1 time. form dejen til store eller små brød andbring dem på en bageplade skær nogle parlallellde snit i dem og la dem hæve i 15 minutter. drys brødet med salt og ledt hvidløj og bag dem i 20-30 minutter ved 230 grader varm oven Tips: brødet er godt til mad og salat man får ikke et hvidløgs sjok når man får det i munden men det er en god run smag og vis man vel kan man tilsætte revnet gulerødder kan anbefales |
|
Opskriften er vist 8372 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne