Rabarbercoulis - Rabarber Coulis
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl rabarberne og skær den i ca. 1 cm lange stykker.
Kog rabarber i vandet.
Passer gennem sigte så meget frugtkød som muligt. Koges op med sukker og skummes grundigt, farves evt. med rød frugfarve, typisk hvis det er de gamle tykke sorter der er brugt. Køles af og serveres f.eks. til is. |
|
Opskriften er vist 35491 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-05-05 17:36:53 Vi har brugt tyndskåret rabarber til lidt pynt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne