De sunde boller
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 190641 gange,
og udskrevet 3611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (57 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-10 13:43:27 Verdens bedste boller :) anonym - 2012-08-15 14:44:43 hvilken slags olie? anonym - 2012-07-01 19:43:23 virkelige gode. stort hit her hjemme anonym - 2012-03-13 17:00:39 super dejlige boller, og så kan man bruge forskellige slags mel i dem, jeg bruger feks. rugmel i stedet for grahamsmel, andre gange kommer der solsikkekerner eller pinjekarner i stedet for 5 kornsblanding Maria K - 2011-12-08 17:35:01 Nøøøj, hvor er de bare fantastiske!!!!! Uhmmmm! anonym - 2011-11-14 19:03:16 Super gode boller laver dem hvergang børnene skal have boller og frugt med i børnehave cecilie - 2011-10-24 18:57:10 rigtig gode boller, mine børn var vilde med dem. anonym - 2011-08-10 12:23:05 God opskrift, glæder mig til at smage dem, de hæver, men der blev kun 23 boller og der skulle have været 30 :( ?? puttede lidt havregryn i og kerner i stedet for 3 korns blanding :o) Lærke - 2010-11-23 13:50:18 Kan man undvære grøntsagerne ? Tanja - 2010-10-30 18:20:02 Rigtig gode boller! Bager dem nu for anden gang, har dog prøvet at undlade gulerødderne. Femkornsblandningen er genial at bruge hvis man ønsker boller med masser af smag! :) Ann - 2010-10-12 10:01:58 Fantastiske boller, har efterhånden lavet mange slags, men disse MMMmmmm... Et rigtig godt forslag er at pensle dem med æg og så putte lidt sesam ovenpå! steffie - 2010-09-09 17:14:01 nøjh hvor er de gode :O) Linda Maria Nielsen - 2010-03-31 11:21:03 kanon opskrift! I stedet for korn blanding puttede jeg lidt hørfrø og rugkerner i.Opskriften kan virkelig anbefales :) Rikke Rasmussen - 2009-11-04 15:06:01 Mums! De boller er virkelig gode! , de får en lidt sjov facon, men det ses slet ikke, får de er rigtig gode :) -helt klart nogle jeg skal bage igen. blondsnap - 2009-03-04 16:02:25 Nøøj, hvor er de lækre! Har puttet rugflager i i stedet for korn, og de er helt luftige og meget sprøde. KUDOS!! Jacob La - 2009-01-22 20:17:55 De er super gode - jeg erstattede guleroden med spinat - og erstattede noget af grahamsmelen med andre kornprodukter. Dejen virker lidt tynd og meget klistret, men hvis man bare former bollerne med to skeer i stedet for hænderne er det super nemt! Super! Miillapiin - 2008-04-20 15:58:54 De lyder dejlig nemme og lave - lækkert=) Dorthe Jensen - 2008-02-11 13:05:05 Rigtig god opskrift jeg har lavet det mange gange ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne