Daimlagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : hanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med flormelis og
vaniljesukker, til det er luftig.
pisk fløden, og rør det forsigtigt
sammen.
Husblas lægges i vandbad i 5 minutter. smeltes i det vand der hænger ved og tilsættes cremen under omrøring. Lad det stå mens daim hakkes groft. Halvdelen af marmeladen smøres ud på lagkagebunden og halvdelen af cremen smøres på, drys med ½ daim. gentag med et lag mere. Marcipan udrulles og lægges over kagen drys lidt daim til pynt. Tips: Den er bare super god, og kan evt. fryses så man har en lækker isdessert. |
|
Opskriften er vist 71816 gange,
og udskrevet 909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (33 stemmer) |
|
Kommentarer johanne - 2011-12-04 10:46:26 Hej, jeg har nu lavet de to første lag, og ser super lækkert ud. men hvad skal der egentligt på det sidste lag? svar venligst hurtigt, for gæsterne kommer og ½ time :D anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lone- jeg er ganske enig Jane - 2005-01-01 01:01:01 Den smager bare så lækkert...uhm uhm uhm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne