Kødboller i tomat-vodkasauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Ælt ingredienserne til kødbollerne sammen og form farsen til små boller (2 - 3 cm. i diameter). Sæt kødbollerne i køleskabet, mens saucen tilberedes.
Sauce: Smelt smørret i en kasserolle. Tilsæt tomatpuré og vodka og lad det koge et par min. under omrøring. Tilsæt derpå piskefløde, chili, hvidløg, sukker, salt og peber og lad saucen koge op under omrøring. Dump nu forsigtig i én efter én. Rør ikke rundt men ryst gryden let efter ca. 5 min., så kødbollerne vendes og lad derpå boller og sauce snurre for svag varme med låget halvt på i ca. 15 min. Ryst gryden let yderligere et par gange under kogningen. Servér bollerne til pasta (evt. ovenpå) og drys med parmesanost. |
|
Opskriften er vist 9901 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-27 16:17:36 Uhmm...virkelig lækker ret - især med masser af friskrevet parmesan! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne