Kødpandekage

Kødpandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chalotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksefars
1-2 æg
 lidtmælk(som til frikadeller)
 rasp eller mel (som til frikadeller)
2 forårsløg
1-2 gulerødder
 Fetaost/revet ost efter smag og behag
 krydderier efter eget valg
 
Opskrift:
Gulerødderne rives og alt blandes sammen som en frikadellefars. Farsen skal formes som en stor pandekage og steges på panden. Bemærk at det kan være meget svært at vende "pandekagen" men her vil et grydelåg fra en god gammel suppegryde være perfekt.

Tips:

Vi serverer salat og grøntsager til retten. Denne ret er mixet lidt sammen efter vores egen smag, man kan også bruge flæskefars og andre ting at putte i, det er op til en selv. Retten er ihvertfals blevet et kæmpehit hos børnene her.





karakterer:
Opskriften er vist 23929 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu