Hvidvinshollandaise
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde ved svag varme og lad det stå til urenhederne er sunket til bunds. Hæld det klare smør fra - det er det du skal bruge til sovsen.
Pisk æggeblommer og hvidvin over svag varme til det ikke længere lugter af alkohol og er tykt.
Tag gryden af varmen og pisk det smeltede smør i lidt efter lidt. Tilsæt derefter fiskesuppe lidt efter lidt til det har en god konsistens. Smag til med salt og peber. Serveres til pighvarren.
|
|
Opskriften er vist 13921 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne