Røget laks med urteflødesovs

Røget laks med urteflødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : Birthe

Indsendt :     

Ingredienser:
8 tynde skiver røget laks
2 spsk.finthakket selleri
1 spsk.finthakket gulerød
1 spsk.finthakket purløg
4 dl.piskefløde
 Salt
 Hvid peber
 Lidtolivenolie
8 friske spinatblade
1 lille squash skåret i både
 
Opskrift:
Svits finthakket selleri og gulerod i lidt olivenolie. Når grønsagerne er møre, tilsættes piskefløde, og det hele småkoger i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt purløg. Damp spinat og squash og anret det midt på en varm tallerken. Læg laksen på spinaten og hæld den varme sauce rundt i kanten af tallerkenen.





karakterer:
Opskriften er vist 11130 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu