Røget laks med urteflødesovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Norge Indsendt af : Birthe Indsendt : |
|
|
Svits finthakket selleri og gulerod i lidt olivenolie.
Når grønsagerne er møre, tilsættes piskefløde, og det hele småkoger i 2-3 minutter.
Smag til med salt og peber og tilsæt purløg.
Damp spinat og squash og anret det midt på en varm tallerken. Læg laksen på spinaten og hæld den varme sauce rundt i kanten af tallerkenen.
|
|
Opskriften er vist 11096 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne