Pothusets fiskesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Sheila06 Indsendt : Red : |
|
|
Bring suppen i kog. Hvis der bruges rå fisk dampes stykkerne i suppen og tages op med en hulske. Osten smeltes i suppen. Er den for tynd kan den jævnes med lidt Maizena. Bollerne eller fisken tilsættes suppen og varmes igennem. Suppen smages til med salt, peber og citronsaft. Suppen pyntes med det grønne drys lige før serveringen. Godt brød spises til.
|
|
Opskriften er vist 13383 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ham der - 2007-09-10 15:38:43 "Grønt drys" Haah :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne