Ovnbagt lyssej med spinat og beurre blanc
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt : |
|
|
Lyssejfileterne skylles og duppes tørre. Placér fisken i et smurt fad med skindsiden op, dryp lidt olie over og sæt fadet i ovnen ved 175° i 10-12 min. Herefter kan skindet let tages af, og lyssejen krydres med salt og peber.
Spinat og løg kompot: Snit rødløg og forårsløg og rist dem i lidt smør på en pande i et par minutter. Tilsæt spinatbladene og krydr med salt og peber Beurre blanc: Løget hakkes fint og svitses uden at tage farve. Tilsæt hvidvin og hvidvinseddike, og lad saucen koge, til væsken er næsten væk. Gryden tages af blusset. Smørret skæres i små terninger og røres i saucen lidt af gangen. Det er vigtigt, at den ikke kommer i kog men blot bliver varmet igennem. Servér retten med kartofler. |
|
Opskriften er vist 16043 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lykke Bocquet - 2009-07-08 19:18:26 Jeg vil foreslå at bytte om på mængden af hvidvin og hvidvinseddike. Den beurre blanc, man får serveret i Frankrig er ikke nær så stærk i smagen, og den store mængde hvidvinseddike ødelægger smørsmagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne