Fasterlavnsboller med M&Ms
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt af : lotte Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg og sukker, og rør derefter lidt af melet og smørret i dejen.
Ælt dejen med resten af melet, til den er lind og slipper skålens kanter, skal derefter hæve i 1 time.
Creme: Sukker, æg og vanillesukker blandes i en lille gryde. Rør maizenamelet ud i fløden i en lille skål, og hæld det derefter op i gryden til ægget og sukkere. Kog stille og roligt, og rør hele tiden i cremen. Stilles koldt når den er færdig. Når dejen har hævet og er blevet æltet igennem, laver man 12-16 boller, som man ruller ud og lægger en klat creme og et lille stk. mørkt chokolade på, og ruller bollen sammen, så der ikke er nogen huller hvor fyldet kan komme ud. Bollerne pensles med æg og bages ca. 20 min, til de er lysebrune. når de er afkølet pyntes med lidt smeltet chokolade(lyst evt.) og mini m&m. |
|
Opskriften er vist 12924 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne