Spaggetig ala` sønderjylland
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : simon Indsendt : Red : |
|
|
svits bacon i en gryde tilsæt derefter løg og kød, når kødet har fået farve tilsæt så tomater, bouillon og smag til med salt tilsæt derefter pølser og lad retten simre i 10min
|
|
Opskriften er vist 7347 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer RedDevil - 2011-01-27 16:55:08 Gøndsagsbouliong??? Hakket tomater?? Beklager, men dårlig stavning og grammatik kan afholde mig fra at læse videre. Desuden virker retten lidt for triviel til at skulle være en egnsret fra Sønderjylland? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne