Kalkunbryst med gorgonzolasauce 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Rengør kalkunbrystet for sener osv. og krydr den med salt og peber og læg baconskiver omkring det på den korte led. Stop enderne ind under selve stegen - den skal være helt dækket af bacon.
Læg kalkunbrystet i enten et ildfast fad eller en lille bradepande og hæld hvidvinen ved.
Steges i ovnen ved ca. 180-185 grader i ca. 50 min, hvorefter hvidvinen hældes fra i en gryde.
Sluk ovnen og lad stegen stå i ovnen.
Kog båndpastaen og asparges.
Hvidvinen i gryden bringes i kog og mælk og mel blandes i en meljævner.
Hæld mælke/mel blandingen i hvidvinen og rør kraftigt til det begynder at jævne, hvorpå ca. 100 g Gorgonzola puttes i.
Når osten er smeltet smages til med salt og sovsen er klar.
Skær kødet i tynde skiver og server med båndpastaen og asparges.
VELBEKOMME!
|
|
Opskriften er vist 9638 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne