Ægge-snack
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Anne Marieke Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienser sammen, i en skål, og rør godt i blandingen med en gaffel, så alle krydderierne fordeles. Kom lidt smør på en pande, og lad det smelte ved middel varme, hæld æggeblandingen på panden, og rør godt rundt i det med en træske, så æggene bliver til en slags store krummer.
Tips: Serveres på groft rugbrød med smør. *Krydderierne kan skiftes ud med andre og tilføjes i større eller mindre mængder. Det er naturligvis en smagssag :) |
|
Opskriften er vist 12889 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2005-01-01 01:01:01 Helt fantastisk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne