Ristet æg (til brød)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Anne Marieke Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienser sammen, i en skål, og rør godt i blandingen med en gaffel, så alle krydderierne fordeles.
Kom lidt smør på en pande, og lad det smelte ved middel varme, hæld æggeblandingen på panden, og rør godt rundt i det med en træske, så æggene bliver til en slags store krummer. Serveres på groft rugbrød med smør. Tips: Nem, hurtig og lækker snack, som altid smager utrolig godt!!! |
|
Opskriften er vist 19894 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne