Ristet æg (til brød)

Ristet æg (til brød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne Marieke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
1 tsk.spidskommen*
2 tsk.merian*
1 tsk.timian*
1 knsp.salt
0.5 spsk.olie(evt. krydderolie)
 
 Krydderierne kan skiftes ud med andre og tilføjes i større eller mindre mængder
 
Opskrift:
Rør alle ingredienser sammen, i en skål, og rør godt i blandingen med en gaffel, så alle krydderierne fordeles.

Kom lidt smør på en pande, og lad det smelte ved middel varme, hæld æggeblandingen på panden, og rør godt rundt i det med en træske, så æggene bliver til en slags store krummer.

Serveres på groft rugbrød med smør.

Tips:

Nem, hurtig og lækker snack, som altid smager utrolig godt!!!





karakterer:
Opskriften er vist 19894 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu