Weis' huus (new zealand) øllebrød
Oprindelsesland : New Zealand Indsendt af : bjorn weis Indsendt : Red : |
|
|
Brødet sættes i blød i vand og øl, gerne natten over. Koges herefter til en passende konsistens; tilsæt mere vand om nødvendigt. Smag til med citronskal og sukker.
Ved serveringen røres æggeblomme(r) hvid og skummende med sukker. Tilsæt gerne lidt vanillesukker for større effekt. Hvis det skal være rigtig fint, f.eks. hvis dronningen kommer på besøg, serveres også fløde til øllebrøden.
Tips: Det er anretningen og serveringen som er det vigtigste ved denne opskrift og den er nok ikke egnet for folk som er på slankekur! Det er min erfaring at danskere som ellers ikke bryder sig om øllebrød kan lide den hvis den bliver serveret på denne måde. I New Zealand kan man ikke købe ’rigtig dansk’ rugbrød, så man må bage det selv. Prøv at se min opskrift under ’brødbagning’. |
|
Opskriften er vist 10574 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer keld - 2011-02-18 18:28:34 ville være dejligt med lidt mængde mål af de ting der skulle bruges men den blev nu god nok ved hjælp af lidt gætteri trine - 2008-04-24 01:13:29 jeg trode ikke at nogen mensker spiste øllebrød mere men så prøvede jeg den her og den er alså bare fantastisk go |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne