Spansk Omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Mille Jensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kartoflerne og peberfugten i små tern. Baconen klippes i små tern. Løg hakkes (meget fint). klæk æggene ud i en skål, og pisk det (med hånden) sammen med mælken.
Svits løg, peberfrugt og bacon i smørret. Hæld derefter kartoflerne på panden og steg det. Så hælder du æggemassen på panden, rører lidt rundt og hælder mozzarella ovenpå og lægger låg på. Lad den så hvile på mellem svag varme i 15 min. Tips: Der kan godt bruges mere bacon (kan stærkt anbefales!) |
|
Opskriften er vist 131408 gange,
og udskrevet 1518 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Lucca - 2017-01-25 19:34:47 God men prøv med champion og peproni kristine - 2009-05-04 18:52:44 rigtig god omelet, hvis man vil have noget ekstra i, kan man evt. tilsætte forårsløg. Mig - 2007-08-11 10:14:53 For en lidt mere fedtfattig udgave, der bestemt ikke ødelægger smagen: steg baconet først, og hæld det af panden ned på noget fedtsugende papir. Tilsæt derefter det stegte bacon sammen med kartoflerne. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Man skal passe på at den ikke brænder på ... Ellers en rigtig god ret :-) Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 Mmmmm... Superlækker! Lone - 2005-01-01 01:01:01 God! Kamilla - 2005-01-01 01:01:01 Jeg lavede den for min familie i for gårs... de var helt vilde! Mille - supergod ret! Har du fler? Sussi - 2005-01-01 01:01:01 Den er supergod - vi får den én gang om ugen. Min familie kan ikke få nok! 10 (og mer til hvis jeg kunne) herfra!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne