Fersken pie

Fersken pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nette

Indsendt :      Red :
Fersken pie, billede 4 Fersken pie, billede 1 Fersken pie, billede 2 Fersken pie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1 ds. Fersken, konserves 480g 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
   
Opskrift:
Mel og sukker røres sammen. Margarinen æltes ind sammen med æggeblommen. Dejen samles evt. med lidt vand. Dejen sættes i køleskab ½ time.

Dejen rulles ud og lægges i tærtefadet.

Fersknerne ligges i og resten af dejen fordeles over fersknerne. Bages i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter.

Serveres med cremefraiche rørt op med lidt vanillesukker eller med flødeskum.

Tips:

Man vælger selv hvilken frugt, man vil have i, pærer smager også skønt!!!





karakterer:
Opskriften er vist 59984 gange,
og udskrevet 839 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7702 (1833 kcal)
KJ pr. Pers. 1283 (305 kcal)
Vægt ialt 785 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 981 KJ (233 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 31.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-05-12 19:57:15
Velsmagende, dejlig nem