Fersken pie
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt af : Nette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og sukker røres sammen. Margarinen æltes ind sammen med æggeblommen. Dejen samles evt. med lidt vand.
Dejen sættes i køleskab ½ time.
Dejen rulles ud og lægges i tærtefadet. Fersknerne ligges i og resten af dejen fordeles over fersknerne. Bages i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 minutter. Serveres med cremefraiche rørt op med lidt vanillesukker eller med flødeskum. Tips: Man vælger selv hvilken frugt, man vil have i, pærer smager også skønt!!! |
|
Opskriften er vist 59856 gange,
og udskrevet 839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-05-12 19:57:15 Velsmagende, dejlig nem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne