Mine idiotsikre boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : jeamaj Indsendt : |
|
|
mælk og margarine komme i en gryde, til margarinen er smeltet. Imens opløses gæren i sukker og salt. æggene tilsættes, og herefter mælk og margarine. melet æltes i til dejen er meget lind og let fedtet. Dejen deles i 32 lige store dele og formes til boller. hæver i ca 20-30 min tildækket. pensles med æg eller mælk. Bages ved 180 grader i varmluftsovn eller 200 grader alm ovn til bollerne er gyldne. ca 10-20 min
Tips: dejen kan med fordel æltes med håndmixer og dejkroge da dejen og de færdige boller bliver mere luftige på denne måde. Har man svært ved at få sine boller gode kan denne opskrift måske være det der skal til. De er aldrig mislykkedes for mig. |
|
Opskriften er vist 10172 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-21 14:33:49 En bemærkning til første kommentar.. Hvis man forhæver bollerne smager de ikke af gær. Lad dem hæve, tril og hæv igen.. Så bliver de rigtig gode. anonym - 2007-07-02 12:37:50 Alt alt for meget gær!! De kommer jo ikke til at smage af andet end gær. 25 g gær er rigeligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne