Hønsesuppe a la Tsjyden
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Tyskland Indsendt af : tsjyden Indsendt : Red : |
|
|
Del hønen i to og fjern overflødige festklumper (nede ved rumpen) og hvad der ellers er tilbage af indmad. Del den yderlige op så du ca. 4 stykker (Det nemmere at håndtere) Du kan også koge hønen helt, husk dog lige at fjerne fest klumper og indmads rester.
Find en stor gryde, hæld vand i og en hønsebouillon terning, Put hønen i. Fyld mere vand på hvis den ikke er dækket af vand. Tilsæt lidt peberkorn, et lille laurbærblad, salt og 2 nelliker (evt. 3 ikke for mange), en anelse Merian Lad det små koge i ca. 1 ¼ - 1 ½ time afhænger af størrelsen af hønen. Mens hønen små koger rens grøntsager og skær dem i tern. Kom først koldselleri i, derefter gulerødder, persille lad det koge lidt. Mærk på låret om den er mørt. Tag hønen op, pil kødet af den smid skind, ben og kråsen (halsen) ud Mens du gør tilsæt en ½ pakke suppenudler og lad em små koge i det antal minutter som der står på pakken, et par minutter før de er færdige hælder du porrerne i. De skal ikke have så meget. Tag gryden af varmen og hæld det fra pillede hønsekød i suppen. Velbekomme. Tag evt. et lille stykke flute til. En suppe som er god, varm og velsmagende. Tips: Og den er nem at lave! Kna fryses ned, en nem og billig ret |
|
Opskriften er vist 16522 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne