Vegetar-omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : mallemuzzer Indsendt : |
|
|
Ægget slås ud i en skål og blandes med mælken under omrøring. Tomaten og løget skæres ud i små tern og hældes i æggeblandingen sammen med peberfrugten.
salt og peber efter behov tilsættes.
Steges på en varm pande på samme måde som en pandekage.
serveres med frisk salat og brød.
Tips: Chilipulveret kan enten tilsættes blandingen, eller drysses over den færdige omelet. |
|
Opskriften er vist 14711 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-01-27 13:44:21 Jeg steger cherrytomater på panden sammen med hvidløg så de bliver bløde. Sættes til side. 2 æg piskes med 3 spsk. vand, salt og peber og andre krydderier du kan li`. Hældes på panden, og løftes forsiktigt i kanten. Reven ost (lagret, tilsættes den ene haldel, og de stegte cherrytomater lægges ovenpå. Den anden halvdel af omeletten lægges over, og steger i ca. 1-2 minutter. derefter. Perfekt til "trøstespisning f.eks. kl. 22-23.00 om aftenen, og så feder det ikke. Meget hurtig og nem ret. - max. 6-7 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne