Fiskelasange 02

Fiskelasange 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.torsk eller sej
1-2 bdt.forårsløg
10 cherrytomater
 Mornaysauce
 lasagneplader (gerne frisk)
 salt
 peber
 evt.andre krydderier (basilikum - oregano - hvidløgspeber m.m.)
 olie til fadet
 
Opskrift:
Skær fisken i mindre stykker. Skær tomater og forårsløg i skiver.

Tag dit fad og smør det med olie. Start med fisken og så grønsagerne, drys krydderier på, læg så lasagneplader.

Du bestemmer selv hvor mange lag du vil have og om du kun vil have mornaysauce på øverst. Jeg plejer at have lidt i midten og på toppen.

Skal have ca. 30 minutter midt i ovnen på 200 grader C.

Tips:

Du kan evt. servere salat og flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 12359 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også bruge 400g kulmule. Det gjorde jeg selv, sidst jeg lavede det.