Fiskelasange 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Skær fisken i mindre stykker.
Skær tomater og forårsløg i skiver.
Tag dit fad og smør det med olie. Start med fisken og så grønsagerne, drys krydderier på, læg så lasagneplader. Du bestemmer selv hvor mange lag du vil have og om du kun vil have mornaysauce på øverst. Jeg plejer at have lidt i midten og på toppen. Skal have ca. 30 minutter midt i ovnen på 200 grader C. Tips: Du kan evt. servere salat og flute til. |
|
Opskriften er vist 12359 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bruge 400g kulmule. Det gjorde jeg selv, sidst jeg lavede det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne