Gryderet med skinketern

Gryderet med skinketern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mette

Indsendt :      Red :
Gryderet med skinketern, billede 4 Gryderet med skinketern, billede 1 Gryderet med skinketern, billede 2 Gryderet med skinketern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skinkekød i tern
1 glas Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Cocktailpølser på dåse 115g 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
Jævning
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Brun skinkekødet og champignon til det er let brun, hæld vand ved og lad det simre til det næsten mørt.

Kom derefter pølser og flåde tomater i og hvis man har en rest af rød grøn peber så kom det i. Lav så en meljævning og hæld i til den har den tykkelse du vil have den.

Server ris eller kartofler til.

Tips:

Reven gullerod er godt i retten og lidt porre giver en god smag





karakterer:
Opskriften er vist 324019 gange,
og udskrevet 7188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (62 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10205 (2429 kcal)
KJ pr. Pers. 2551 (607 kcal)
Vægt ialt 2537 gram
Vægt pr. Pers. 634 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 402 KJ (95 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-10-21 14:22:03
og hvor lang tid skal det simmer 2.30 timer er stadig sej kødet er købt hos slagter

  -   2021-01-26 16:51:50
hvor er hvidløget ??

  -   2018-10-26 13:22:49
Masser af paprika i! Gulerødderne skal ikke rives, men være i tykke skiver eller tilsvarende stykker.

  -   2018-07-04 07:51:05
Jeg lavede det til min familie, det var godt um…..

  -   2012-02-01 17:29:02
Den er nem og hurtig men der mangler krydderier evt, paprika mf.

  -   2011-09-28 17:16:52
Og hvor længe går der før det er næsten mørt??

  -   2011-04-14 11:11:11
Den ser ud til at være hurtig at lave så den vil jeg prøve at lave til konen og ungen i aften. lyder lækker

  -   2009-01-04 09:59:41
kom lagen i fra dåsepølserne, - spar på saltet, lagen er meget salt

  -   2008-11-29 16:54:39
Lyder lækkert.... Det skal prøves i aften

  -   2008-08-18 16:04:40
det ser utrolig lækkert ud ,det prøver jeg at lave idag med det skinkekød jeg har, god hjemmeside...

  -   2008-02-22 09:03:48
Tilsæt også paprika ved bruningen af kødet. Bouillon giver retten lidt ekstra smag.

  -   2007-11-25 17:12:55
det var ikke så heldigt det jeg fik lavet !!! øv så ellers dejligt ud

  -   2007-11-25 17:12:26
det var ikke så heldigt det jeg fik lavet !!! øv så ellers dejligt ud

  -   2007-11-21 13:58:28
Prøv også med bacon og lidt fløde. Uhmmm.

  -   2007-10-27 11:07:27
Det ser let og lækkert ud. Den ret laver jeg til mine gæster i aften.

  -   2007-10-08 08:25:02
Kom de flåede tomater i gryden, efter kødet er brunet, så får skyen en rigtig god smag

  -   2007-09-23 18:57:36
super god gryderet