Gryderet med skinketern
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fedtfattig opskrift Indsendt af : mette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 324021 gange,
og udskrevet 7188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (62 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-10-21 14:22:03 og hvor lang tid skal det simmer 2.30 timer er stadig sej kødet er købt hos slagter Lars O. - 2021-01-26 16:51:50 hvor er hvidløget ?? John - 2018-10-26 13:22:49 Masser af paprika i! Gulerødderne skal ikke rives, men være i tykke skiver eller tilsvarende stykker. Aase - 2018-07-04 07:51:05 Jeg lavede det til min familie, det var godt um….. Flemming - 2012-02-01 17:29:02 Den er nem og hurtig men der mangler krydderier evt, paprika mf. Jeannette - 2011-09-28 17:16:52 Og hvor længe går der før det er næsten mørt?? Klaus - 2011-04-14 11:11:11 Den ser ud til at være hurtig at lave så den vil jeg prøve at lave til konen og ungen i aften. lyder lækker jytte - 2009-01-04 09:59:41 kom lagen i fra dåsepølserne, - spar på saltet, lagen er meget salt Helle - 2008-11-29 16:54:39 Lyder lækkert.... Det skal prøves i aften line.. - 2008-08-18 16:04:40 det ser utrolig lækkert ud ,det prøver jeg at lave idag med det skinkekød jeg har, god hjemmeside... Julie - 2008-02-22 09:03:48 Tilsæt også paprika ved bruningen af kødet. Bouillon giver retten lidt ekstra smag. carsten - 2007-11-25 17:12:55 det var ikke så heldigt det jeg fik lavet !!! øv så ellers dejligt ud carsten - 2007-11-25 17:12:26 det var ikke så heldigt det jeg fik lavet !!! øv så ellers dejligt ud Claus - 2007-11-21 13:58:28 Prøv også med bacon og lidt fløde. Uhmmm. Dennis - 2007-10-27 11:07:27 Det ser let og lækkert ud. Den ret laver jeg til mine gæster i aften. Hanne - 2007-10-08 08:25:02 Kom de flåede tomater i gryden, efter kødet er brunet, så får skyen en rigtig god smag anonym - 2007-09-23 18:57:36 super god gryderet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne