Stegt hare med svampe og sherry i stegeso
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Henrik Hertz Indsendt : Red : |
|
|
Haren deles i småstykker, brunes på panden. og lægges i stegessoen
Tomater lægges over haren.
Svampe skal helst være hele, svitses
hurtig ved stærk varme på panden, tages af og vin, fløde, sherry tilsættes når svampene er kølet lidt af. Dette hældes over hare og tomater, og sættes i ovnen på 200 grader i 1 3/4
time. og klar til servering.
Tilsæt evt. kulør.
Tips: Kanin kan også bruges. Jeg bliver at servere kartoffelbåde til som er vendt i lidt olivenolie og drysset med salt til. som sættes i ovnen på bagepapir de sidste 40 min. Rødvin kan tilsættes i stedet for hvidvin, og så kan sherry godt undværes. |
|
Opskriften er vist 15200 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne