Stegt hare med svampe og sherry i stegeso

Stegt hare med svampe og sherry i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Henrik Hertz

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 velhængt hare
500 g.svampe f.eks rørhatte champignon eller andre friske svampe
0.5 dl.sherry
500 g.tomater
3 dl.hvidvin
2.5 dl.fløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Haren deles i småstykker, brunes på panden. og lægges i stegessoen Tomater lægges over haren. Svampe skal helst være hele, svitses hurtig ved stærk varme på panden, tages af og vin, fløde, sherry tilsættes når svampene er kølet lidt af. Dette hældes over hare og tomater, og sættes i ovnen på 200 grader i 1 3/4 time. og klar til servering. Tilsæt evt. kulør.

Tips:

Kanin kan også bruges. Jeg bliver at servere kartoffelbåde til som er vendt i lidt olivenolie og drysset med salt til. som sættes i ovnen på bagepapir de sidste 40 min. Rødvin kan tilsættes i stedet for hvidvin, og så kan sherry godt undværes.





karakterer:
Opskriften er vist 15365 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu