Kyllingetærte 04

Kyllingetærte 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bobo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 plader butterdej
500 g.kylling i tern
200 g.skinke i strimler
2 peberfrugter
6 forårsløg
 
 MEGET tyk opbagt sovs lavet af:
150 g.margarine
 hvedemel
 mælk
 
Opskrift:
kyllingen brunes på en pande, og kommes op i den opbagte sovs, sammen med skinkestrimlerne. Peberfrugterne renses og skæres ud og kommes op i sovsen, forårsløgene skæres ud og kommes i til sidst. Butterdejen rulles ud og 4 af pladerne bliver lagt i bunden af et smurt ovnfast fad derefter kommes sovsen i ot tilsidst dannes der et låg af de 2 sidste butterdejsplader. Tærten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45min.





karakterer:
Opskriften er vist 35652 gange,
og udskrevet 302 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-17 08:12:05
I stedet for at lave opbagt sovs, kan man bruge 1 dl. piskefløde, 1 dl. mælk, 4 æg, 2 dl. reven ost - piske det sammen og hælde det over fyldet som er lagt på tærten. Bages ved 180 gr. varmluft i ca. 35-45 min.