Kyllingetærte 04
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt af : bobo Indsendt : Red : |
|
|
kyllingen brunes på en pande, og kommes op i den opbagte sovs, sammen med skinkestrimlerne. Peberfrugterne renses og skæres ud og kommes op i sovsen, forårsløgene skæres ud og kommes i til sidst.
Butterdejen rulles ud og 4 af pladerne bliver lagt i bunden af et smurt ovnfast fad derefter kommes sovsen i ot tilsidst dannes der et låg af de 2 sidste butterdejsplader.
Tærten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45min.
|
|
Opskriften er vist 35630 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne D - 2010-11-17 08:12:05 I stedet for at lave opbagt sovs, kan man bruge 1 dl. piskefløde, 1 dl. mælk, 4 æg, 2 dl. reven ost - piske det sammen og hælde det over fyldet som er lagt på tærten. Bages ved 180 gr. varmluft i ca. 35-45 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne