Græske rejer 03
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : majse Indsendt : |
|
|
Væden hældes fra tomaterne og de hakkes og kommes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med oregano og salt og peber. Småkoger under låg i ca. 5 min.
Tomatblandingen fordeles i 4 ildfaste portions skåle. Rejerne lægges oven i tomatblandingen og persille og fetaost brækkes i små stykker og lægges hen over. Stilles i ovnen 15-20 minutter ved 225 grader C. Tips: Serveres varme med flutes. |
|
Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne