Græske rejer 03

Græske rejer 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt af : majse

Indsendt :     

Ingredienser:
2 ds.flåede tomater
2 løg
1 fedhvidløg
0.5 tsk.hvidløg
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
200 g.rejer
1-2 spsk.hakket persille
75-100 g.fetaost
 
Opskrift:
Væden hældes fra tomaterne og de hakkes og kommes i en gryde. Løg og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med oregano og salt og peber. Småkoger under låg i ca. 5 min.

Tomatblandingen fordeles i 4 ildfaste portions skåle. Rejerne lægges oven i tomatblandingen og persille og fetaost brækkes i små stykker og lægges hen over.

Stilles i ovnen 15-20 minutter ved 225 grader C.

Tips:

Serveres varme med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu