Tysk løgtærte med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Tyskland Indsendt af : HK Indsendt : Red : |
|
|
Dejen samles med en æggehvide eller 1½ spsk. vand.
Forbages i ca. 12 min. ved 200 grader C.
Olien opvarmes i en pande. Rød- og hvidløg opvarmes i olien uden at brune. Bacon, æble (skåret i tern) purløg og forårsløg tilsættes. Lidt peber drysses over. Skorpen skæres af toastbrødet, der skæres i små tern, som fordeles på den forbagte dej. Frisk hakket Timian drysses over. Løg- og baconfyldet hældes over også. Æg, mælk/fløde og lidt salt og muskat piskes sammen og hældes over fyldet. Drysses med reven ost. bages ved 180° i ca. 20 min. Tips: serveres med grøn salat |
|
Opskriften er vist 24186 gange,
og udskrevet 850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2011-01-16 11:53:36 Rigtig dejlig tærte med masser af smag. Fordoblede mængden af rødløg, forårsløg, æble og bacon for at få fyld nok til en tærteform på 26 cm. Jeg vil helt sikkert lave den igen. kirsten-wessberg - 2009-09-26 19:28:22 kan tærten laves i forvejen og fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne