Gulerods-og rød peber-suppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
-Gulerødderne skrælles og skæres i store, grove stykker (4-5 cm).
-Peberfrugterne skæres hver i fire stykker.
-Det hele bredes ud på bradepanden, belagt med bagepapir, og sættes i ovnen ved 250 gr.
-Tages ud, når grøntsagerne er blevet sorte i kanterne.
-Løgene skæres i 1/4 og steges i en gryde til de er blanke og bløde.
-De bagte grøntsager og løgene kommes i gryden sammen med
grøntsagsbouillon'en og koges til gulerødderne er møre.
-Det hele stavblendes til en tyk puré eller blendes i flere mindre portioner i den alm. blender,
hvis en stavblender ikke haves.
-Smag til med
¼-½ tsk st. kanel og
saften af en lime.
Spæd evt. til med mere bouillon og smag til igen, hvis suppen ønskes tyndere.
-Serveres varm.
Supplér lige før servering evt. med blancherede grøntsager efter eget valg (broccoli, selleri el. a.)skåret i mundrette stykker.
Tips: Antal personer og tilsætning af grønt kan man vurdere alt efter om suppen skal bruges til forret eller hovedret. |
|
Opskriften er vist 22348 gange,
og udskrevet 416 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne