Gulerods-og rød peber-suppe

Gulerods-og rød peber-suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 store gulerødder
4 røde peberfrugter
2 store løg
1 l.grøntsagsbouillon
 kanel, stødt
1 limefrugt
 
Opskrift:
-Gulerødderne skrælles og skæres i store, grove stykker (4-5 cm). -Peberfrugterne skæres hver i fire stykker. -Det hele bredes ud på bradepanden, belagt med bagepapir, og sættes i ovnen ved 250 gr. -Tages ud, når grøntsagerne er blevet sorte i kanterne. -Løgene skæres i 1/4 og steges i en gryde til de er blanke og bløde. -De bagte grøntsager og løgene kommes i gryden sammen med grøntsagsbouillon'en og koges til gulerødderne er møre. -Det hele stavblendes til en tyk puré eller blendes i flere mindre portioner i den alm. blender, hvis en stavblender ikke haves. -Smag til med ¼-½ tsk st. kanel og saften af en lime. Spæd evt. til med mere bouillon og smag til igen, hvis suppen ønskes tyndere. -Serveres varm. Supplér lige før servering evt. med blancherede grøntsager efter eget valg (broccoli, selleri el. a.)skåret i mundrette stykker.

Tips:

Antal personer og tilsætning af grønt kan man vurdere alt efter om suppen skal bruges til forret eller hovedret.





karakterer:
Opskriften er vist 22348 gange,
og udskrevet 416 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu