Struds gullasch med kartoffelmos og Salat

Struds gullasch med kartoffelmos og Salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.strudsekød skåret i terninger
30 g.smør
1 fedknust hvidløg
2 tsk.mild paprika
 salt
 peber
1 ds.flåede tomater
4 dl.bouillon
 
Opskrift:
Brun fedtstoffet i en gryde. Brun kødet heri, evt. af 2 gange. Drys hvidløg og paprika over, rør rundt. Hæld bouillon og tomater ved. Dæmp varmen og læg låg på gryden. Småkog retten ca. 60-90 min.

Jævnes med maizena-majsmel opløst i lidt vand.

Serveres med kartoffelmos og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 43447 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu