Struds gullasch med kartoffelmos og Salat
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Brun fedtstoffet i en gryde. Brun kødet heri, evt. af 2 gange.
Drys hvidløg og paprika over, rør rundt. Hæld bouillon og tomater ved.
Dæmp varmen og læg låg på gryden.
Småkog retten ca. 60-90 min.
Jævnes med maizena-majsmel opløst i lidt vand. Serveres med kartoffelmos og salat. |
|
Opskriften er vist 43480 gange,
og udskrevet 538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne