Brians Oksekødssuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Epstein Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun baconet i en gryde med halvdelen af olivenolien og tilsæt kødet. Brun det i et par min. og krydr med salt og peber.
Tilsæt de smuldrede bouillonterninger, grofthakkede løg, presset hvidløg, timian, og vand. Lad retten simre under låg i ca. 40 min. Rens champignonerne, skær dem i skiver og brun dem i resten af olivenolien (Der kan bruges 1-2 glas champignon som bare hældes i suppen). Tilsæt fint strimlet selleri og rør det i gryden (Kan undlades, da det ikke er alle der bryder sig om det). Lad retten simre yderligere 15-20 min. Pastaen koges og vendes i gryden. Tips: Kan fryses ned, eller gemmes til næste dag. Dog skal man ikke komme alt pastaen i, da det bliver noget slatten og udkogt dagen derpå. Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 83156 gange,
og udskrevet 1417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (72 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-12-14 19:16:25 Super lækker suppe , har lavet den mange gange. AG - 2009-11-05 21:24:33 Dejlig suppe - jeg supplerede med kartofler og gulerødder Nilas - 2008-12-02 12:42:31 Den flydende margarine kan godt undlades til stegningen af baconen og oksekødet, da fedtet fra baconterne er nok til at brune oksekødet. (Der skal ikke fedtstof på en pande for at tilberede bacon) Limik - 2008-11-24 10:17:25 Man kan evt. komme en passende mængde pasta direkte i tallerkenen. Så kan suppen fryses/gemmes uden pasta Charlotte - 2008-01-02 09:00:40 Kan man bruge andet end det oksekød?? Måske noget kalkun?? Celina - 2007-02-19 19:31:46 Den ser bare kanon lækker og spændene ud ,. Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte 250 g. spagetti, men det var lige i overkanten i forhold til suppen. Vinnie - 2005-01-01 01:01:01 Det er en dejlig nem ret at tilberede, og den tager virkelig kegler hos alle der smager den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne